Proof, energiedak


Proof

Proof, Power... Roof.

Proof is een concept ontstaan uit de samenwerking tussen Gebr. Koole Dak- en geveltechniek BV en Wattco. PRoof realiseert renovaties van asbest daken, installeren van nieuwe geisoleerde daken in combinatie met zonnepanelen (Energiedak) en verzorgen de subsidies in combinaties met de fiscale voordelen.

Advies: er zijn veel mogelijkheden wanneer u het plan heeft om uw object duurzaam te laten renoveren. Is er asbest in het spel, wilt u bepaalde isolatiewaardes halen, is een ongeisoleerd dak voldoende, wilt u zonnepanelen op uw dak? PRoof adviseert en helpt u in het maken van de juiste keuzes.

 
 

Asbest

Men wordt zich meer en meer bewust van het risico van asbest, en wie wil het risico lopen dat zijn leefomgeving wordt vervuild met asbestdeeltjes?

Buiten het gezondheidsrisico voor uw directe omgeving; hebben we  gezien dat bij asbestbranden de kosten voor sanering op de eigenaar van het object kunnen verhaald bij de eigenaar door verzekeraars en kunt u verwikkeld worden in jaren lang van procedures van claims.

In 2022 zijn de daken met asbest niet meer verzekerd en wordt de kosten flink duurder om de objecten te verzekeren tot 2022.

Verwijderen van asbest: PRoof werkt samen met gecertificeerde asbestverwijderaars. Van sloopmelding tot vrijgave van objest door inspecteur, het gehele traject wordt voor u verzorgd.

 

Nieuw dak plaatsen.

Plaatsen van nieuwe daken: wij leveren en plaatsen het nieuwe dak in eigen beheer. Snel, goed en voor een eerlijke prijs. Door de ervaring van Koole van meer dan 15 jaar in binnen en buitenland kunnen we u zeer goed van dienst zijn. 

De keuze kan niet geisoleerd of wel geisoleerd dak is bepalend van uw wens en heeft mede met budget, conform eisen en functie van het object te maken. 

Wist u dat wij ook de gevel direct kunnen renoveren. 

 
 

Zonnepanelen.

Aan de hand van uw huidige energierekening, de verwachte situatie de komende jaren en eventuele vervanging van apparaten door een energiezuinige variant, komt er een basis advies tot stand. Hierbij houden we rekening met uw individuele wensen en zorgen we dat u voorbereid bent voor energieopslag.

Doordat wij vaak een ‘modulair-omvormer systeem’ hanteren met betrekking tot de zonnepanelen installatie kunnen wij klein denken, als u een beperkt budget heeft, of groot, als uw budget voor het opwekken van eigen energie maximaal is.

Subsidies en fiscale voordelen

Subsidies: de overheid ondersteunt u wanneer u asbest wilt verwijderen en duurzaam wil renoveren. Er zijn diverse regelingen en subsidies, PRoof kan u ondersteunen in het maximale rendement halen uit deze overheidssteun. SDE+, Asbestsubsidie, MIA-VAMIL en ook de aanvraag verwijderen asbest, sloopmelding, etc. PRoof verzorgt het voor u en ontzorgt u op dit gebied. Zodat uw kostprijs naar beneden gaat, terugverdientijd korter wordt maar wel binnen de juiste voorwaardes zodat er achteraf geen verrassingen ontstaan.

 

Contact

Wilt u contact opnemen met Wattco.nl
Bel ons dan op 0174 200200 stuur een email naar sales@wattco.nl of vul hieronder uw gegevens in: