Drijvende zonnepanelen


betaalbare innovatie


Meer weten?

Drijvende zonnepanelen Hydrelio


Ook voor drinkwater

Voorbeeld Elst


Direct leveren aan de regio

Management Executives
Business & ICT Professionals

Delivering Professional Experience

Drijvende Zonnepanelen

Drijvende zonnepanelen floating solar

Drijvende zonnepanelen (Hydrelio)

Onze innovatieve drijvende zonnepanelen van Hydrelio © maakt het mogelijk zonnepanelen op grote wateren te installeren. Zoals het drinkwater van water reservoirs, waterbassin, irrigatiekanalen of meren, maar ook vervuilde meren. Het floating solar Hydrelio systeem zorgt dat we door koeling van het water een hoger rendement behalen in kWh. Wij zijn gespecialeerd in drijvende zonnepanelen en zijn dealer / importeur voor Nederland voor de Hydrelio van Ciel et Terre. Nieuwsgierig naar gerealiseerde projecten of wilt u het drijvende zonnepaneel bij ons komen bekijken in de showroom? Kom gerust eens langs.

Meer weten over Solar Floating, klik hier

 

Hydrelio techniek


Drijvende zonnepanelen de techniek

De techniek

ONTWIKKELD VOOR WATER > De Hydrelio van Ciel et Terre is gemaakt van hoogwaardig HDPE kunststof en met de ontwikkeling zijn de uitgangspunten stormbestendig, zeer snel te monteren zonder zwaar gereedschap en is onderhouds vriendelijk en 100% te recyclen.

KOSTEN EFFICIENT > Snel en eenvoudig te monteren op het land of water > Gestroomlijnd productieproces om te zorgen voor lage montagekosten en daarmee zeer concurrend op grondgebonden zonnepanelen installaties. Het extra voordeel is de hogere groene stroomproductie per zonnepaneel als gevolg van extra natuurlijke koeleng effect van het water op de zonnepanelen en kabels.

 

Gecertificeerd


Ook voor drinkwater.

Drijvende zonnepanelen bewezen getest

Gecertificeerd.

Onze innovatieve drijvende zonnepanelen van Hydrelio © maakt het mogelijk zonnepanelen op grote wateren te installeren. Zoals het drinkwater van water reservoirs, waterbassin, irrigatiekanalen, uiterwaarde of meren, maar ook vervuilde meren. Het floating solar Hydrelio systeem zorgt dat we door koeling van het water een hoger rendement behalen. Veel testen hebben plaats gevonden de afgelopen jaren en daarmee een bewezen innovatieve product die nu wereldwijd wordt uitgerold. 

Wij zijn gespecialeerd en gecertificeerd in drijvende zonnepanelen en zijn dealer / importeur voor Nederland voor de Hydrelio van Ciel et Terre. Nieuwsgierig naar gerealiseerde projecten of wilt u de drijvende zonnepanelen bij ons komen bekijken? Maak een afspraak. 

Volg live 


Een floating solar systeem

Bekijk live de monitoring van Wattco

Video's


Hydrelio floating solar 

Drijvende zonnepanelen

FLOATING MEGA SOLAR POWER PLANTS IN HYOGO PREFECTURE, JAPAN (© KYOCERA TCL SOLAR)

Drijvende zonnepanelen

Hydrelio Solar PV Sheeplands Farm Installation

Drijvende zonnepanelen

REPORTAGE SUR LES CENTRALES SOLAIRES DE CIEL & TERRE AU JAPON - FUTUREMAG ARTE 2014 (FR)