Drijvende zonnepanelen


100% Dutch innovation


Meer weten?

Voorbeeld Elst


Direct leveren aan de regio

Drijvende Zonnepanelen

We ondersteunen Profloating door te leveren van supervisors en optioneel installatie teams. Wij hebben de afgelopen jaren meerdere floating solar installaties gebouwd voor verschillende opdrachtgevers.We maken geen offerte voor het compleet leveren van floating solar installatie en verwijzen voor offerte aanvragen naar sales@profloating.nl of stuur kijk op www.profloating.nl 

Drijvende zonnepanelen floating solar

Drijvende zonnepanelen (Flotar)

Onze innovatieve drijvende zonnepanelen van Flotar © maakt het mogelijk zonnepanelen op grote wateren te installeren. Zoals het drinkwater van water reservoirs, waterbassin, irrigatiekanalen of meren, maar ook vervuilde meren. Het floating solar Flotar systeem zorgt dat we door koeling van het water een hoger rendement behalen in kWh. Wij zijn gespecialeerd in drijvende zonnepanelen en zijn project partner voor Nederland voor de Flotar van Profloating. Nieuwsgierig naar gerealiseerde projecten of wilt u het drijvende zonnepaneel, dan verwijzen wij naar Profloating.

Meer weten over Solar Floating, klik hier

 

Drijvende zonnepanelen de techniek

De techniek

ONTWIKKELD VOOR WATER > De Flotar van Profloating is gemaakt van hoogwaardig HDPE kunststof en met de ontwikkeling zijn de uitgangspunten voor floating solar stormbestendig, zeer snel te monteren zonder zwaar gereedschap en is onderhouds vriendelijk en 100% te recyclen.

KOSTEN EFFICIENT > Snel en eenvoudig te monteren solar floating op het land of water > Gestroomlijnd productieproces om te zorgen voor lage montagekosten en daarmee zeer concurrend op grondgebonden zonnepanelen installaties. Het extra voordeel is de hogere groene stroomproductie per zonnepaneel als gevolg van extra natuurlijke koeling effect van het water op de zonnepanelen en kabels.

 

Drijvende zonnepanelen bewezen getest

Gecertificeerd.

Onze innovatieve drijvende zonnepanelen van Flotar © maakt het mogelijk zonnepanelen op grote wateren te installeren. Zoals het drinkwater van water reservoirs, waterbassin, irrigatiekanalen, uiterwaarde of meren, maar ook vervuilde meren. Het floating solar Flotar systeem zorgt dat we door koeling van het water een hoger rendement behalen. Veel testen hebben plaats gevonden de afgelopen jaren en daarmee een bewezen innovatieve product die nu wereldwijd wordt uitgerold. 

Wij zijn gespecialiseerd en gecertificeerd in drijvende zonnepanelen voor de Flotar Profloating. Nieuwsgierig naar gerealiseerde projecten of wilt u de drijvende zonnepanelen bij ons komen bekijken? Maak een afspraak. 

Bekijk live de monitoring van Wattco