Maatwerk


Naar wens de zonnecellen bepalen.

Glas Glas Zonnepanelen

GlasGlas Veranda

Solar Veranda

Overweegt u een veranda of overkapping? En wilt u tegelijkertijd energie opwekken? Wattco heeft hiervoor een zeer interessante oplossing: transparante zonnepanelen voor veranda’s. Onze zonnepanelen voor veranda’s zijn deels lichtdoorlatend en werken zonwerend. Daarnaast hebben de panelen voor veranda’s een fraai vormgegeven uiterlijk. De transparante zonnepanelen kunnen zowel verwerkt worden in houten- als aluminiumconstructies en passen zowel bij moderne als karakteristieke woningen. Afmeting panelen zijn divers al is de maat 1,65x 1,00 meter de basis maat. Voor projectmatige toepassingen zijn op maat gemaakte panelen leverbaar.
GlasGlas Zonwering

Solar Zonwering

Zonnepanelen als zonwering zorgt voor een koel gebouw die tevens gratis elektriciteit opwekt. Dubbel voordeel dus. Bekijk hier alles over zonnepanelen als zonwering! Zonnepanelen als zonwering zie je nog niet veel maar het kan wel en is erg mooi en dubbel functioneel. Want naast verkoeling bespaar je ook nog eens op de elektriciteitskosten dus dat is dubbele winst. 

De zonwering houdt de zon buiten en dat zie je eigenlijk overal gebeuren met doek, aluminium, hout en andere materialen maar nog nauwelijks met zonnepanelen. Dat is natuurlijk vreemd als je bedenkt dat juist die plaatsen vaak ideaal zijn omdat de zon er vol op schijnt waardoor de panelen extra veel opleveren. Doordat ze los in de ruimte ‘hangen’ krijgen ze vaak ook wat koeling van de onderzijde zodat het rendement wat hoger is dan op bijvoorbeeld een dak waar ze zonnepanelen eigenlijk te warm worden op hete dagen.

GlasGlas kas

Solar Kas

Zonnepanelen zijn inmiddels niet meer weg te denken uit onze samenleving. Zowel bedrijfsmatig als bij particulieren worden complete installaties gemonteerd om de energierekening te reduceren. In kassen en op bedrijfsruimten is het mogelijk om zonnepanelen te installeren.

Kaderloze, transparante  zonnepanelen zijn te monteren in het aluminium kasdek systeem. Onafhankelijk van ieder merk en type kas is het mogelijk zonne-energie op te wekken. De transparante panelen zorgen er voor dat u onder de panelen toch nog enigszins buitenlicht binnen krijgt. De maten van de zonnepanelen zijn voor iedere maat leverbaar.

Voor bedrijfsruimten, schuren e.d.  worden z.g. omkaderde panelen toegepast. Het paneel is dan al gemonteerd in een soort aluminium cassette. D.m.v. een aluminium montagesysteem worden deze cassettes aan het dak verankerd.

Lees meer Hortisolar
GlasGlas Carport

Solar Carport

Modelerende solar carport Pensilsole' is een slim ontwerp solar carport voor elk type en grootte : het is gemakkelijk om uw eigen wensen aan te passen zonder behoorlijk aanpassingen met fundatie en is snel te installeren.

Mobiliteit en duurzame energie is belangrijk dit te verbinden in de praktijk. Met de solar carport van Wattco is er gekozen voor een snelle opbouw en wordt de constructie eenvoudig in een dag geplaatst. 


Contact

Wilt u contact opnemen met Wattco.nl
Bel ons dan op 0174 200200 stuur een email naar sales@wattco.nl of vul hieronder uw gegevens in: