veilig betalen kolom

 

Advies duurzame energie

 

Direct contact

 

kolom sale grijs


Maatwerk advies

extra service zonnepanelen, zonneboiler, windturbine, ebike

 

volg onze klanten kolom

 

volg onze klanten

 
 

Enphase M215 micro omvormer [E38001]

Enphase M215 micro omvormer

Enphase micro omvormer  los geleverd M215 . Nieuwe MICRO-INVERTER van het merk Enphase voor zonnepanelen. Je plaatst deze buiten bij of vlakbij het paneel. Je gebruikt een micro inverter per paneel van tussen de 200 en 265 Wp. De micro inverters zijn alleen geschikt in combinatie met de Energie Enphase Envoy. Fabrieks garantie 20 jaar( i.c.m. Energie Envoy), de levensduur wordt door de fabricant geschat op zo'n 30 jaar of langer. Ideaal voor zonnepanelen gezien het feit dat de grote inverters weliswaar (relatief) goedkoper zijn maar die gaan gemiddeld zo'n 10 jaar mee. In verhouding zijn deze inverters dus zeer aantrekkelijk geprijsd. Verder geeft het ook behoorlijk grote voordelen als je niet zo'n ideale plaats hebt voor je zonnepanelen in verband met schaduw of bewolking. Je jaaropbrengst is dan met dit systeem van 1 inverter per paneel beduidend beter dan wanneer je 1 grote inverter zou gebruiken. Afhankelijk van de situatie kan dit voordeel op jaarbasis tot boven de 25% oplopen. Je kan er maximaal 15 van aan elkaar koppelen via de 220V kabel; daartoe is hij al helemaal geschikt gemaakt, gewoon de 220V kabel die er aan zit verbinden met de volgende inverter.
 155,-
 112,50
  incl. BTW
Levertijd: Op voorraad

Enphase micro omvormer 20 jaar garantie Enphase micro omvormer  


Extra service

Opstelling*  
Enphase connector kabel (Portrait) (€ 19,00)
Enphase connector kabel (Landscape) (€ 25,00)
Verzendopties*  
Ophalen magazijn (€ 0,00)
Verzendkosten PostNL (standaard) (€ 7,50)
Verzendkosten PostNL (aangetekend) (€ 9,50)
* Opgegeven waarden kunnen afwijken.

ribank

Enphase micro omvormer los geleverd M215 . Nieuwe MICRO-INVERTER van het merk Enphase voor zonnepanelen. Je plaatst deze buiten bij of vlakbij het paneel. Je gebruikt een micro inverter per paneel van tussen de 200 en 265 Wp. De micro inverters zijn alleen geschikt in combinatie met de Energie Enphase Envoy. Fabrieks garantie 20 jaar( i.c.m. Energie Envoy), de levensduur wordt door de fabricant geschat op zo'n 30 jaar of langer. Ideaal voor zonnepanelen gezien het feit dat de grote inverters weliswaar (relatief) goedkoper zijn maar die gaan gemiddeld zo'n 10 jaar mee. In verhouding zijn deze inverters dus zeer aantrekkelijk geprijsd. Verder geeft het ook behoorlijk grote voordelen als je niet zo'n ideale plaats hebt voor je zonnepanelen in verband met schaduw of bewolking. Je jaaropbrengst is dan met dit systeem van 1 inverter per paneel beduidend beter dan wanneer je 1 grote inverter zou gebruiken. Afhankelijk van de situatie kan dit voordeel op jaarbasis tot boven de 25% oplopen. Je kan er maximaal 15 van aan elkaar koppelen via de 220V kabel; daartoe is hij al helemaal geschikt gemaakt, gewoon de 220V kabel die er aan zit verbinden met de volgende inverter.

Waar bestaat het product uit?
1x Enphase micro omvormer 215

Wat heeft u hierbij nog nodig?
1x Enphase connector kabel (portrait of landscape)

Op aanvraag kunt u een einddop bestellen.

Bekijk onze website Enphase, klik hier

De Enphase micro-omvormer is een nieuwe benadering van zonne-energie. Traditioneel worden zonne-energiesystemen ontworpen met een ​​centrale omvormer. Dit betekent dat tientallen, honderden of zelfs duizenden zonnepanelen met 1 omvormer verbonden worden. Enphase micro-omvormers vervangen de stringomvormers door er één bij elke module te installeren. Dit leidt tot significante opbrengstverbetering.Dankzij de Enphase micro-omvormer krijgt elk PV-paneel zijn eigen MPP-tracker. Deze zorgt voor de ideale verhouding tussen stroom en spanning en staat dus garant voor een maximale opbrengst. Omdat de MPP-tracking nu per module gebeurt, wordt de opbrengst van de volledige fotovoltaïsche installatie geoptimaliseerd. Bij installaties met hinderlijke schaduw bijvoorbeeld kan er tot 25% meer opbrengst gegenereerd worden. Meer weten over micro omvormer klik hier


Folders:

Enphase Brochure - System Overview
Enphase Datasheet - Engage Cable
Enphase Datasheet - M215 Microinverter
Enphase Installation & Operations Manual - Engage Cable
Enphase Installation & Operations Manual - M215 Microinverter
Enphase Garantie - M215 Microinverter 

 

Merk Enphase M215 micro omvormer
   
Ingang (DC)  
Max. DC-vermogen 270 Watt
Max. DC-spanning 45 V
MPP-spanningsbereik 22 V - 36 V
Min. DC-spanning 16 V
Max. ingangsstroom (per string) N.v.t.
Aantal MPP-trackers 1
   
Uitgang (AC)  
Nominaal vermogen 215 W
Nominale AC-spanning / bereik 230 Volt AC
AC-netfrequentie / bereik 50 Hz, 60 Hz
Max. uitgangsstroom 1,0 A
Terugleverfasen 1
Max. / Europ. rendement 96,3 % / 96,0 %
   
Algemene gegevens  
Afmetingen (B / H / D) in mm 173 / 164 / 25 mm
Gewicht 1,6 kg
Bedrijfstemperatuurbereik -40 °C ... +65 °
Geluidemissie, typische 0 dB(A)
Eigenverbruik 46 mW
Topologie Zonder transformator
Koelprincipe Convectie
Beschermingsklasse NEMA 6
   
Garanties en opties  
Productgarantie 20 jaar
Interface PowerLine