WattcoPlus

All-in 20 jaar garantie! 

Accu ready voor de toekomst.

Eerlijk en veilig!

Eerlijk, 100%. Geen verrassingen door onvoorziene kosten. Zoals het vervangen van uw omvormer na ongeveer 12 jaar. Maar wanneer gaat hij precies dan kapot door slijtage? Onvoorziene kosten komen nooit op het juiste moment!

Veilig 100%. U heeft geen omvormer binnen in uw woning met een hoge gevaarlijke DC spanning. Ieder zonnepaneel heeft zijn eigen omvormer en wekt direct 230V op met veilige spannning en kan geen vlamboog ontstaan door verkeerde aansluitingen en of te hoge DC spanning. Waarom onze techniek kiezen?

Waarom deze techniek? Er gaat veel rendement verloren bij zonnepanelen, omdat er te weinig rekening wordt gehouden met schaduw op de zonnepanelen door de bomen, schoorstenen of bijvoorbeeld een dakkapel. Temperatuur verschillen onder de zonnepanelen zorgt voor rendement verliezen. Ook wordt er niet gesproken over slijtage van de zonnecellen door stof en vuil op het zonnepaneel, welke nadelig kan zijn voor opwekking en daarmee uw investering. Micro omvormers optimaliseren constant het zonnepaneel en zorgt daardoor voor een veel hoger rendement dan string omvormers.


Future proof

Met de WattcoPlus installatie bent u met kleine aanpassingen futureproof voor accuopslag.

Offerte aanvragen