Accuopslag plaatje

Wattco Power: Smart grid

Wattco Power

Powerwall (Home)

Enphase accu opslag AC. Aan de hand van uw energierekening, de verwachte situatie de komende jaren en eventuele vervanging van apparaten door een energiezuinige variant, komt er een basis advies tot stand. Hierbij houden we rekening met uw individuele wensen en zorgen we dat u voorbereid bent voor energieopslag. Doordat wij vaak een ‘modulair-systeem’ hanteert met betrekking tot de installatie kunnen wij klein denken, als u een beperkt budget heeft, of groot, als uw budget voor het opwekken van eigen energie maximaal is.

De kracht van deze lithium-ion opslag module dat deze gelijk een AC omvormer hebben, dus geen extra externe omvormers van DC naar AC en worden als LEGO blokken geleverd, u kunt dus klein beginnen en makkelijk uitbreiden.

 
Energie Monitoring (Smart grid)

Energie monitoring

Energiemanagement energieoplossing voor thuis en zakelijk. De energiemonitoring is door de slimme Enphase gateway de energieoplossing voor thuis en zakelijk van Enphase. Dankzij de doordachte Envoy-S/M wordt het voor zowel de installateurs als de systeemeigenaren eenvoudiger, dankzij de uitgebreide bewaking, inzicht in het energieverbruik, updatemogelijkheden op afstand en zelfs accu opslag management. De Envoy-S/M verbindt alle facetten met elkaar om één compleet geintegeerde  energieoplossing voor thuis en zakelijk te bieden: 
slim, eenvoudig en krachtig.

Hybrid Wattco box (Business XL)

Smart hybride grid (Business)

Wattco Power hybride opslag. Aan de hand van noodstroom of overbrugging behoefte komt er een basis advies tot stand. Hierbij houden we rekening met uw individuele wensen en zorgen we dat u voorbereid bent voor energieopslag en energie te leveren bij uitval of tijdelijk extra vermogen behoefte. Doordat wij vaak een ‘modulair-systeem’ hanteert met betrekking tot de installatie kunnen wij klein denken, als u een beperkt budget heeft, of groot, als uw budget voor het opwekken van eigen energie maximaal is.

De kracht van deze hybride opslag module dat deze gelijk een AC omvormer hebben en hybride zijn met generator en of ander power bronnen en worden als LEGO blokken geleverd, u kunt dus klein beginnen en makkelijk uitbreiden.

Hybrid generator

Hybride generator DC/AC. Wattco Power heeft slimme hybride generators, om te voldoen aan een aantal off-grid en on-grid stroomvereisten van bouwplaatsen, telecommunicatie, landbouw, mijnbouw, datacenters en backup nood steun. Hybride Generatoren zijn gemaakt om te voldoen aan de piek belasting eisen. De groene energie en opslag wordt eerst slim benut of tegelijk geleverd bij tijdelijke groot energie behoefte. Het voordeel dat het onderhoud en brandstof verbruik van de generator verlaagd wordt en de levensduur verlengt van de hybride generator.  Ook worden hiermee de brandstof transporten verlaagd en de uitstoot beperkt van de hybride generator.

 

Contact

Wilt u contact opnemen met Wattco.nl
Bel ons dan op 0174 200200 stuur een email naar sales@wattco.nl of vul hieronder uw gegevens in: