Referenties

Maatwerk projecten

 

LBP SDE+ project met 499kW 

LBP heeft gekozen voor een oost en west orientatie van de zonnepanelen om 100% SDE+ subsidie te behalen. Met deze orientaties in combinatie met een low ballast montage systeem zijn de zonnepanelen op diverse dak niveau's geplaatst. Voor deze zonne-installatie is gekozen voor Enphase micro omvormers op basis van de laagste kostprijs per kWh (lifetime) op basis van 25 jaar energieproductie. 

Live de persoonlijke LBP opbrengst tool bekijken klik hier. 

Industriedak, AHVrij

AHVrij heeft gekozen voor een zuid orientatie van de zonnepanelen om 100% SDE+ subsidie te behalen. Met deze zuid orientatie in combinatie met een low ballast montage systeem zijn de zonnepanelen om delichtkoepels geplaatst. Voor deze zonne-installatie is gekozen voor Enphase micro omvormers op basis van de laagste kostprijs per kWh (lifetime) op basis van 25 jaar energieproductie.

Live de persoonlijke AHVrij opbrengst tool bekijken klik hier. 

 
 

Nieuwbouw woningen, Project Watertuinen

Voor de EPC waarde zijn zonnepanelen een onderdeel geworden van 0,4 EPC waarden bij nieuwbouw woningen. Met Enphase micro omvormers hebben wij een betaalbaar product voor deze bouwer & ontwikkelaar, Ook bieden wij met deze techniek meerwerk opties voor de koper voor de zonnepanelen installatie . De woning is voorbereid in de toekomst voor powerwall (energieopslag)en kan hiermee voldoen met 0 op de meter concept m.b.t. stroom.

Solar Carports

Mobiliteit en duurzame energie is belangrijk dit te verbinden in de praktijk. Met de uitvraag van deze klant is Wattco geselcteerd en gekozen om dit maatwerk project uit te rollen. Wij hebben solar carports geplaatst in combinatie met oplaadpunten voor auto's en led verlichting. Met deze duurzame maatwerk installatie wordt gemiddeld per jaar 4000 hybride auto opgeladen met eigen groene energie per jaar.

Live de persoonlijke Westland Infra netbeheerder opbrengst tool bekijken klik hier. 

 
 

Energiedak met groendak

Energiedak is een volledige geïntegreerde zonnepanelen dak met groendak van sedum. Deze combinatie maakt het de uitstraling van het pand zeer mooi in design en zorgt voor koelere dak klimaat wat te gunsten komt tot een hoger rendement voor de zonne-energie. Bij deze opdrachtgever zijn er 2 geïntegreerde zonneschansen geplaatst en in het dak verwerkt. 

Meer weten kijk op Naturadaken Plus

Floating solar 

Drijvende zonnepanelen is de toekomst in Nederland. Met deze innovatie wordt geen grond opgeslokt en wordten bestemmingen slim ingevuld zoals drinkwater voorzieningen, uiterwaarde, binnenmeren, zandwinning meren en zwem recreatie zoals het beperken van blauwalg. U kunt deze installatie live bekijken.

Meer weten over drijvende zonnepanelen Drijvende zonnepanelen