Service


Voor nu én later

Service

Persoonlijk advies.

Maatwerk advies. Aan de hand van uw energierekening, de verwachte situatie de komende jaren en eventuele vervanging van apparaten door een energiezuinige variant, komt er een basis advies tot stand. Hierbij houden we rekening met uw individuele wensen en zorgen we dat u voorbereid bent voor energieopslag. Doordat wij vaak een ‘modulair-systeem’ hanteert met betrekking tot de installatie kunnen wij klein denken, als u een beperkt budget heeft, of groot, als uw budget voor het opwekken van eigen energie maximaal is.

 
 

Montage service

Met onze jaren ervaring in duurzame energie hebben wij veel ervaring opgebouwd in diverse soorten systemen en daarmee veel kennis in eigen huis, waarin vakmanschap en maatwerk voorop staat. Naast montage beheersen wij ook de elektra installatie en leveren wij voor complete projecten de totale uitvoering van A t/m Z.

Monitoring & bewaken

Met onze jaren ervaring vinden wij het belangrijk de installaties te volgen en te bewaken. Dan kunnen tijdig eventuele problemen geanalyseerd worden en wordt uitval voorkomen of kunnen we tijdig pro actief onderhoud op af stemmen. Ons monitoring tool is slim en signaleerd verliezen en/of invloeden van schaduw en eventueel diefstal. 

 
 

Offerte aanvragen

U kunt ons bellen op 0174-200 200 mailen naar sales@wattco.nl of vul uw gegevens in: