Solar carport


Mooi, slim en stormbestendig design!

Solar carport

Modelerende solar carport Pensilsole' is een slim ontwerp solar carport voor elk type en grootte : het is gemakkelijk om uw eigen wensen aan te passen zonder behoorlijk aanpassingen met fundatie en is snel te installeren.

solar carport Pensilsole

Pensilsole

Snelle installatie en zonder te graven voor fundatie , omdat de betonnen sokkels (670 kg / stuk op het maaiveld geplaatst worden.) Dat is bevestigd op de grond, asfalt, klinkers. De solar carport is modulair en past in elke situatie van elke omvang.

De solar carport heeft een perfecte statisch evenwicht waardoor zeer hoge weerstand tegen sneeuw- en windbelasting . De solarcarport is uitgerust met statische berekeningen en heeft daarmee standaard 15 JAAR product garantie.

Meer weten, ga naar Pensilsole.

Mooi design


Westland infra (Poeldijk)

Solar carport techniek

De techniek

Slim en mooi design: elk onderdeel van de solar carport is ontworpen en zorg ervoor dat een zekere betrouwbaarheid en snelheid in monteren, op zoek naar een eenvoudige en elegante vorm die kan aanpassen aan elke architectonische context.

De solarcarport structuur bestaat uit aluminium profielen geanodiseerd zilver en staal onderdelen behandeld met poeder coating, behandeling gebruikt door autofabrikanten om de componenten te beschermen op de onderste buitenkant van de auto. Dus geen ONDERHOUD.


De solarcarport is verkrijgbaar in een GROOT AANTAL KLEUREN en naar eigen smaak te bepalen:

Meer weten, ga naar Pensilsole.

 

Maatwerk is


In eigen huisstijl aan te passen.

 

Solar carports (Westland Infra)

Mobiliteit en duurzame energie is belangrijk dit te verbinden in de praktijk. Met de uitvraag van deze klant is Wattco geselcteerd en gekozen om dit maatwerk project uit te rollen. Wij hebben solar carports geplaatst in combinatie met oplaadpunten voor auto's en led verlichting. Met deze duurzame maatwerk installatie wordt gemiddeld per jaar 4000 hybride auto opgeladen met eigen groene energie per jaar.

Live de persoonlijke Westland Infra netbeheerder opbrengst tool bekijken klik hier. Bekijk live de monitoring van Solarcarport

Offerte aanvragen

U kunt ons bellen op 0174-200 200 mailen naar sales@wattco.nl of vul uw gegevens in: