Elk project is uniek 


en vraagt maatwerk om optimaal resultaat te bereiken.

Wattco Zakelijk

Elk project is uniek en vraagt maatwerk om optimaal resultaat te bereiken. Met de juiste vertaling van uw energierekening en uw energie gedrag kunnen wij de beste investeringen binnen en buiten het gebouw bepalen. Tevens denken we op korte termijn mee over subsidies,  fiscale optimalisaties en niet te vergeten het aanpassen van uw energiecontract bij terug levering. Wij vertellen u naast de voordelen ook de nadelen!Watt bespaar jij met team Wattco?

Energie Monitoring

Energie Monitoring

Energie is voor iedere organisatie een aanzienlijke kostenpost. Voor het verlagen van deze kosten is het terugdringen van uw energiegebruik essentieel. Grote besparingen zijn zelfs vaak op een eenvoudige wijze te realiseren. Wij helpen u op structurele wijze besparen op uw energiegebruik, door het opsporen van energieverliezen op diverse vlakken. Daarnaast beschikken wij over energiemonitoring producten die u als klant inzage geven in uw elektra verbruik en de teruglevering van bijvoorbeeld zonnepanelen.

Neem contact op.

Verlichting

Verlichting

De ontwikkelingen van duurzaamheid en energiebesparing op het gebied van verlichting volgen we kritisch. Continue overleg met partners - van gerespecteerde leveranciers en installateurs tot adviseurs en eindgebruikers - geeft ons de mogelijkheid om goede en echte duurzame, energiebesparende lichtoplossingen te bieden. Dit vraagt echter wel om een eigen benadering en invulling. Want 'groen' is niet altijd zo duurzaam als het lijkt en veelal ook niet positief voor de budgetten...

Daarom spreken wij liever over praktische oplossingen: de perfecte mix tussen de beste technologie en kwalitatief hoogwaardige producten. Rekening houdend met beschikbare budgetten en beperkte aanpassingen aan de huidige situatie komen we tot milieu-verantwoordelijke lichtoplossingen.

Neem contact op.

Smart Energy

Smart Energy

Het meten waar energie verbruik ontstaat is de basis van optimaal energiebeheer. Dan kun je gaan sturen. Wij hebben domotica, ook wel huisautomatisering genoemd, die apparaten signaleert en het verbruik registreert. Wanneer er geen gebruik wordt gemaakt van een apparaat kan deze bijvoorbeeld in standby-stand of uit gezet worden via het stroomnet. Dit zonder grote aanpassingen in uw elektrische infrastructuur. Op deze wijze optimaliseert men het verbruik bij de bron en voorkomen we onnodig stroom verbruik.

Neem contact op.

Verwarming

Verwarming

Het verwarmen via stroom wordt steeds efficiënter. De elektrische verwarming heeft een veel lager onderhoud en slijtage t.o. verwarmen met gas. Met elektrisch verwarmen kunnen we veel meer ruimte gestuurd werken en daarmee veel verloren energie besparen. Ook de verschillende wensen van het personeel kunnen ingeregeld worden per werklocatie. Door deze slimme toepassingen op ruimte (decentraal) verwarming gaat een hoop minder energie verloren t.o.gas.

Neem contact op.

Zonnepanelen

Zonnepanelen

Er liggen veel kansen door de aantrekkelijke subsidies zoals SDE+ voor zonnepanelen. Vaak ligt de investering lager dan de inkomsten van subsidie en de besparing op energie. Wij zijn sterk in de laagste kost prijs per kWh, in plaats van de laagste Wp bij aanschaf. Risico op uitval, vervanging door slijtage en mismatching van zonnepanelen en/of strings zijn zeer belangrijk bij aanschaf om verrassingen te voorkomen. Tevens wil je de vrijkomende groene energie graag optimaal benutten voor het bedrijfsproces. Piek spanning verlaging, eventuele energie opslag en/of uitbreiding van zonnepanelen naar energie neutral zijn belangrijke punten om mee te nemen.

Neem contact op.

Energie opslag

Energie opslag

Opslag van energie wordt steeds belangrijker. Ook het laten vrij komen waar de behoefte is. Daardoor worden milieu neutrale energiesoorten steeds populairder. Deze “gratis” en onuitputtelijke energieverstrekkers zijn bijvoorbeeld zon, wind en de aantrekkingskracht van de aarde. Deze milieubronnen zijn alleen onvoorspelbaar. De wind en de zon laten zich niet dwingen om er te zijn als onze energiebehoefte er om vraagt. De behoefte om energie op te slaan wordt steeds groter. Wij volgen deze toenemende innovaties op de voet. En we doen er alles aan om realiseerbare betaalbare oplossingen te bedenken, te leveren en te onderhouden. Wij bouwen momenteel in eigen huis smart grids (Wattco hybrid Cube) voor diverse opdrachtgevers in combinatie met solar, opslag en diesel generator van 5 t/m 50 kW.

Neem contact op.

Advies

Advies

Duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen zijn begrippen die een steeds grotere rol spelen. Er dient een balans te worden gevonden tussen financieel-economische resultaten, sociale belangen en het milieu. Wattco helpt bij het blijvend verduurzamen van uw bedrijf en of vastgoed en bekijkt het energie gedrag en analyseerd pieken en bekijkt de kansen met duidelijk terufg verdien tijde, bijvoorbeeld volledig elektrisch verwarmen zonder gas. Wij zijn gespecialiseerd in duurzame energie en kijken wij eerst naar het laaghangend fruit m.b.t. investeringen vs subsidies / fiscale voordelen gecombineerd met uw energie transitie model (energie behoefte)

Neem contact op.

 

Offerte aanvragen

U kunt ons bellen op 0174-200 200 mailen naar sales@wattco.nl of vul uw gegevens in: